dimarts, 13 de febrer del 2018

GRUP 5: El mural del Gili i gaya


El seu projecte de “SMART GILI” es tracta de decorar l'institut amb les paraules que ens van dir els alumnes del Gili Gaya. Volem crear una marca que ens identifiqui com a centre, que expressi els nostres sentiments, les nostres inquietuds, els nostres interessos...
La seva idea és  fer un mural exterior que reflecteixi les paraules escrites pels  alumnes del Gili.
Volen que l'institut sigui més atractiu, que reflecteixi que és un centre educatiu on hi ha alumnes diversos, i amb inquietuds molt variades, que es vegi que la joventut té ganes d’expressar-se.
Van anar a les classes repartint un paperet per a cada a alumne, ens havia d'escriure una paraula que per a ells identifiqués l'institut. Vam seleccionar les paraules més escrites, carregades de contingut i més identificadores.
Hem estat parlant amb la professora de plàstica perquè ens ajudés a realitzar el mural i també ens ajudés a donar-nos una idea de com fer-ho.
Hem escollit la paret que està ubicada a la sortida de la cafeteria.
La paret mesura 6,30 x 4m (aproximadament). Hem escollit aquest lloc perquè creiem que és un lloc de pas i que el veurà tothom. Han contactat amb el pintor Oriol Arumí, i els han passat un pressupost que es de 350 euros en el que només hi entre les pintures i el material i també s'ha oferit a ajudar-les ha fer l'esboç i si s'aprove el seu projecte els ajudarà a guiar-les a pintar-lo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La nostra classe